luni, 23 noiembrie 2009

Portrait of a nice girl



Model: Ioana
Aparat: Canon EoS 400D, M, F2.2 1/25 ISO 400, Wb tungsten 3250
Iluminare: Umbrela la 1m in stanga subiectului.
Locatie: ... acas'
Marime initiala: 2592x3888
Editare: Adobe camera raw (ptr temperatura de culoare si contrast), Adobe Photoshop CS3 contrast, soft light, incadrare.
Data realizarii: 22.11.2009

5 comentarii:

  1. Nici aceasta nu e clara. Nu stiu cum faci focalizarea. De asemenea, incearca sa editezi fata. E mai estetic. Si partea din dreapta e prea subexpusa. Mi se pare prea mare diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. As fi folosit un blitz frontal cu putere 2-3 diafragme sub expunere pentru luminarea zonei de umbra si sclipirea din ochi.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta o cam anuleaza pe prima ca impact, mai bine n-o puneai (dupa mine) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. intradevar este si aceasta neclara, sunt de acord cu alex in ceea ce priveste editarea fetei
    in rest este ok

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, ca sa raspund in legatura cu neclaritatea. Nu este vorba de focus. Am folosit (improvizat) de fapt o umbrela iar becul nu cred ca avea mai mult de 150W. A trebuit sa deschid f mult diafragma , am folosit 2.2 din cauza iluminarii slabe, de aceea nu prea am profunzime. Chiar si cu diafragma asta timpul de expunere este 1/25 iar eu trageam din mana.. (trepied inexistent). Va puteti imagina ce s'a intamplat cu restul cadrelor.. asta era unul dintre cele mai ok.
    Nu incerc sa gasesc circumstante atenuante, stiu ca este in totalitate vina mea. Doar vreau sa va explic de ce sunt neclare. Multumesc

    RăspundețiȘtergere